«Jeg heter Lars. Og jeg er blogger».

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Man føler seg unektelig nesten som et betroende AA -medlem skjønt man vel knapt kan skryte av å være spesielt anonym eller for den saks skyld spesielt alkoholisert. I hvert fall ikke nå lenger.  Men nå altså en blogger. Og hvorfor det?, kan man med god grunn spørre. Jeg som trivdes så godt på Facebook med mine mange små daglige kommentarer til både viktig og uviktig.

Men man er blitt overtalt av såkalte ytre krefter. Så får vi se om det er liv laga.

Min bloggspalte kommer neppe til å skille seg så mye fra mine FB-kommentarer. Min form er nå engang den korte replikk til medienes daglige nyhetsstrøm. Den lange og dype analyse overlater jeg til dem som foretrekker denslags. På samme  korte og uhøytidelige måte vil jeg gjerne dele hyggelige og evt. mindre hyggelige kulturopplevelser innen film, teater og musikk, temaer som står mitt hjerte nær. Og kanskje også bevege meg litt nedover «Memory Lane» når det gjelder min egen virksomhet med Lystad & Mjøen og KLM.